Диета дружбы
Новые шаблоны для джумла

Kalendari i aktiviteteve kulturore në Parkun Kombëtar Butrint.

18 prilli               “Dita Ndërkombëtare e Monumenteve dhe siteve”

18 maji               “Dita Ndërkombëtare e Muzeve”

21 maji               “Dita Botërore e Diversitetit Kulturor për Dialog dhe Zhvillim”

24 maji               “Dita Evropiane e Parqeve Natyrore”

21 qershori         “Dita Ndërkombëtare e Muzikës”

27 shtatori          “Dita Botërore e Turizmit”

29 shtator           “Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore”

26-30 shtator      “Ditët Evropiane të Trashëgimisë Kulturore”, Open Week

 

 Çmimet e biletave për hyrjen në Qytetin Antik të Butrintit janë si më poshtë vijon:

1. Bileta e hyrjes në Parkun Kombëtar Butrint ka vlerën, 700 Lekë/personi.

2. Kategoria " Grup +12 persona " bileta e hyrjes ka vlerën, 500 Lekë/personi.

3. Kategoria " Familje " bileta e hyrjes ka vlerën, 300 Lekë/personi.

4. Kategoria " Nxënës dhe Studentë, Shqipëtar ", bileta e hyrjes ka vlerën, 200 Lekë/personi.

5. Kategoria " Pensionistë, invalidë, ish-të dënuar dhe të përndjekur politikë ", bileta e hyrjes ka vlerën, 350 Lekë/personi.

6. Kategoria " Fëmijë deri në moshën 8-vjeç ", bileta e hyrjes është falas.

 

The price to visit the Butrint National Park are as follows:

 

Ticket for visiting Butrint National Park                                                  700 lekë/person

Ticket for group of visitors +12                                                               500 lekë/person

Ticket for category of “family” visitors                                                   300 lekë/person

Ticket for Albanian retired people                                                           350 lekë/person

(People with disabilities and similar categories)

Ticket for Albanian student                                                                      200 lekë/person

(Organized school trips)

Children under 8 years of age                                                                   Free entry

 

 

 

Oraret e vizitave në Parkun Kombëtar Butrint për periudhën 1 Maj 2019 – 15 Tetor 2019, janë:

Ora 8:00 – 19:00 nga e Hëna deri të Dielën.

The site is open for the public, everyday, from 8:00 Am- 7:00 PM for the period May- 15 October 2019.