Parku eshte i hapur :nga 8:00 deri në 19:30

Evente

Evente

Event

Butrint aktivitete

Ditët e fundit qyteti antik i Butrintit ishte vendi, ku u organizuan disa aktivitete kulturore dhe promovuese. Një prej aktivitete [...]

Event

TRASHËGIMIA NATYRORE E PARKUT KOMBËTAR TË BUTRINTIT

Rrënojat arkeologjike të Butrintit njihen botërisht, por pasuritë e vlerat natyrore të parkut janë lënë në harresë. U organizua, n [...]