Parku Kombëtar Butrint

Çmimet e biletave për hyrjen në Qytetin Antik të Butrintit janë si më poshtë vijon:

 

Çdo e dielFALAS
Bileta për Studentët180 lekë / person
Bileta për fëmijë nën 12 vjeçFALAS
Bileta për individë - 600 lekë600 lekë / person
Bileta për pensionistë dhe persona me aftësi të kufizuara300 lekë / person
Fëmijë nga 12-18 vjec300 lekë / person

 

Biletat mund t'i merrni prane sportelit tone ne momentin e mberitjes ne Parkun e Butrint, ose mund t'i merrni online ne portalin:

www.cultureticketsalbania.al