Parku Kombëtar Butrint

Njoftim

Njoftim!

Të nderuar vizitorë!

Ditën e sotme, më datë 7.9.2021 për arsye te sistemimeve në zonën arkeologjike nuk do të lejohet hyrja e vizitorëve brenda qytetit antik të Butrintit.

Gjithashtu është planifikuar dezinfektimi i zonës si dhe spërkatje me herbicid e insekticid kundra mushkonjave, të cilat mund të rrezikojnë shëndetin tuaj dhe të fëmijëve më të vegjël.

Ju kërkojmë ndjesë nëse keni planifikuar të na vizitoni dhe ju falënderojmë për mirëkuptimin tuaj!

 

Notice!

Dear visitors, today 7.9.2021 Butrint National Park will be closed due to renovations and restorations of the archeological site. Moreover, we will be conducting the periodic spraying for disinfection, which is hazardous for the public health. We apologize for the inconvenience and will see you again the day after on 8.9.2021. Thank you!